MODULET E ZBATIMIT

Kujdesi në grup me mamitë në Kosovë 

Jeni kurioz se çfarë është Group Care dhe si mund të funksionojë në sistemin tuaj shëndetësor? A jeni gati të filloni zbatimin e Kujdesit Grupor në mjedisin dhe sistemin tuaj shëndetësor? Nëse përgjigja për njërën prej këtyre pyetjeve është “po”, ky grup i plotë modulesh mund t’ju mbështesë në procesin tuaj.

Ju mund të përdorni 12 module duke futur emrin dhe emailin tuaj më poshtë. Pasi të plotësoni formularin, lista e moduleve do të shfaqet më poshtë.

Faleminderit që dhatë adresën tuaj të emailit. GCG nuk do të ndajë kurrë emailin tuaj. Ne dëshirojmë të jemi në kontakt me ju për të kuptuar përvojën tuaj me modulet. Ne gjithashtu do të donim t’ju ftojmë të jeni pjesë e Komunitetit të Kujdesit të Grupit të Praktikës, ku mund të takoni njerëz të tjerë anembanë botës që po zbatojnë modelin e Kujdesit në grup.

Përdoruesit mund t’i qasen moduleve në çdo mënyrë. Fletët e punës nga Udhëzuesi i Planifikimit të Grupit Care Global për Implementimin e Kujdesit në grup përfshihen në module të ndryshme në mënyrë që të mund të angazhoheni në procesin e planifikimit dhe zbatimit me ekipin tuaj. Group Care Global mund të punojë me ju për të përfituar sa më shumë nga çdo modul.

Ne mezi presim angazhimin dhe komentet tuaja. Mos ngurroni të na kontaktoni në dbillings@groupcare.global.

Ju lutemi shkruani informacionin tuaj më poshtë për të parë një listë të moduleve të zbatimit të disponueshëm

    Developed by Group Care Global and CAI for GC_1000: Group Care in the First 1000 Days (Group Care 1000). This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 848147.

    // Randomize slide order on homepage